Kevättä ilmassa

Samanlainen Taunus, joka minulla oli, maksaa näköjään halvimmillaankin 1500 euroa. Vituttaa taas niin ettei veri kierrä. Jos olisin polttamisen sijaan tajunnut myydä sen paskarassin, olisin voinut ostaa tilalle jonkun oikean auton. Tai todennäköisesti olisin kyllä viettänyt viikonlopun Tallinnassa sikaillen.

Ei auta… Onneksi sotaharjoituskorvaukset oli napsahtaneet tilille, saan ostettua edes jonkun autontapaisen. Kävelin kolmena aamuna töihin ja olin jo valmis etsimään töitä lähempää. Ei normaali ihminen jaksa herätä viittätoista minuuttia tavallista aikaisemmin vain kävelläkseen 4km töihin. Vittu että panta kiristää kun edes ajattelen joutuvani tänäänkin talsimaan kotiin kevätloskassa.

Kevät on melkein yhtä paskaa kuin syksy. Keväälläkin on märkää, pimeää ja muutenkin kaikki on perseestä. Olisi edes talvi. Tai talvikin on kyllä omalla tavallaan täyttä paskaa. Lunta on niin helvetisti ja koko ajan on kylmä. Ainoa järkevä vuodenaika on kesä. Ja kesästäkin siedettävää aikaa on vain toukokuu, koska muina kuukausina on niin jumalattoman kuuma ja kun ilmat taas viilenevät, eletään jo syksyä. Viime vuonna toukokuussa tosin oli hellettä. Toukokuukin on pilattu, saatanan saatana. Voiko tästä valittaa johonkin? Olisi edes joku paikka mihin voisi kirjoittamalla purkaa vitutuksensa ja sitten sen voisi jakaa ihmisille. Tai ketä semmoinen kiinnostaisi? Joitain perverssejä ehkä. Perverssit on perseestä. Tai riippuu tietysti että millä tavalla on perverssi… Naapurilla (ei se juoppo) on selvästi perversio lapsien hankkimiseen. Justiinsa kerskui että emännällään on taas ”myyrä sylinterissä”. Mitä helvettiä? Justhan ne sai kakaran. Muistan kun itse ala-asteikäinen ollessani, opettaja houri jollain oppitunnilla jostain kirjasta, jossa sanottiin että ”maa pitää kansoittaa”. Naapuri lienee ottanut kirjoittajan melko tosissaan, mutta ei tuo homma kyllä mun mielestä yhden ukon kontolla ole. Rauhoittuisi jo saatana.

Silloin nettiautosta tärppäsi. Kakssatanen mersu, 400 euroa. Leimaa lokakuuhun asti.

Soitin myyjälle ja lupauduin maksamaan pyyntöhinnan.

-Selvä se, milloinkas tulet kattomaan kautta hakemaan?

-Tilanne on se, että mä en pääse sinne millään kun mulla ei ole autoa. Voitko sä tuoda sen näytille

-En

-Mitä vittua? Mun mielestä kohtuullinen pyyntö

-Kyllä se on ollut tapana että ostaja tulee itse kattomaan

-No voi nyt jo saatana… HALUATKO SÄ NE MASSIT VAI ET?!

Myyjä lupasi tulla illalla näyttämään autoa. Toimistoon asteli kandiluutnantti.

-Mikä huuto täällä on?

-Tein vähän autokauppaa tossa

-No, millanen peli on kiikarissa?

-Mersu tietysti, myyjä tulee illalla esittelemään sen

-Oho, oho… Ja sait autokaupasta myyjän esittelemään sen sulle ilta-aikaan? Ootko jotain vähän prämeempää pirssiä nyt ostamassa?

-Ihan näppärän oloinen auto

-Alkaa olemaan aikakin sulla… Vähän aikuistua ja silleen…

-Vittuiletko? Murran sulta sormet saatana

-En toki. Mimmonen rahoitus?

-Tä? Kyllä mulla nyt aina neljäsataa on tilillä

-Tarkotat nyt vissiin neljääsataa euroa noin niinkun oikeesti?

-NO TARKOTAN SAATANA MIKÄ SIINÄ NYT ON NIIN HANKALAA MITÄ??!

-Miten sä voit olla noin saatanan tyhmä!?! Neljänsadan euron auto…

Mies itse ajaa jollain kusisella tyttöjen farmari-opelilla. Hankkisi samantien menopelikseen ponin, vitun sulkahattu.

Kotiinpäin laahustaessani pääportin kohdalla vartioston auto pysähtyi kohdalleni.”Moro, sun pitäs hei se palanut autonraato siirtää pikkuhiljaa pois sieltä parkkipaikalta. Ihmiset valittaa ja onhan se vähän niinkuin turvallisuusriskikin. Me jätettiin siihen siirtomääräyslappukin eilen, et vissiin kerinny sitä vielä näkemään?”

No voi sata ilmassa leijuvaa kyrpää nyt taas! Mulla ei ihan kauheasti ole asiaa parkkipaikalle kun joudun kulkemaan töihin kävellen koska autoni paloi siellä saatanan parkkipaikalla! Vedä sika vittu päähäsi, mä teen mitä mä haluan. Tyydyin kuitenkin vastaamaan vähän ajatuksiani referoiden ”Joo, mä hoidan sen pois, kiitti vinkistä”

Millä helvetillä mä siirrän palaneen auton? Noh… eiköhän ajan kanssa joku muu sen sieltä hoida.

Päästyäni sata metriä portista, harakka paskansi niskaani. Ilmiselvästi tahallaan.

KommentoiKommentit

  1. 14.16 07.03.2015

    Ehh onpa tuskaista elämää,hellitä vähän 🙂

  2. 20.41 07.03.2015

    Saa nähdä miten tämä mersu tulee herra kersannttia palvelemaan. Itse olen monen kuullut väittäneen autoaan hyväksi ja halvaksi, mutta yhtään tällaista menopeliä en ole vielä nähnyt. Puoli-ilmaisia ja paskoja, vikapesiä sitäkin ennemmän.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi